网站标志
加盟留言
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
γυναίκες Βόλου γυναίκες ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ Σε ψυχολόγο για τη συμπεριφορά των παιδιών τους
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ Προβληματισμένοι SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με ISO για τη συμπεριφορά των παιδιών τους εμφανίζονται γονείς της Μαγνησίας, SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με ISO με ISO που καταφεύγουν στο Κέντρο Συμβουλευτικής Στήριξης και SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με ISO Ενημέρωσης (Κε.Συ.Σ.Ε.), SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με ISO αναζητώντας συμβουλές για το χειρισμό των εφήβων που παρουσιάζουν επιθετικότητα,"
Σε ψυχολόγο για τη συμπεριφορά των παιδιών τους ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
Προβληματισμένοι για τη συμπεριφορά των παιδιών τους εμφανίζονται γονείς της Μαγνησίας, που καταφεύγουν στο Κέντρο Συμβουλευτικής Στήριξης και Ενημέρωσης (Κε.Συ.Σ.Ε.), αναζητώντας συμβουλές για το χειρισμό των εφήβων που παρουσιάζουν επιθετικότητα, αδιαφορία ή άλλου είδους προβληματικές συμπεριφορές.
Σύμφωνα με την εξάμηνη απολογιστική έκθεση του ΚεΣυΣΕ για το διάστημα Απριλίου - Σεπ Τεμβρίου, από το σύνολο των 570 ραντεβού συμβουλευτικής που έγιναν, το 80% αφορούσαν σε συναντήσεις με ψυχολόγους του Κέντρου, ενώ μόλις 20% σε συναντήσεις με άλλους επιστήμονες, όπως λογοθεραπευτές, νομικούς συμβούλους και κοινωνικούς λειτουργούς.
Από τα ραντεβού με τις ψυχολόγους, τα περισσότερα αφορούσαν σε γονείς που επισκέφτηκαν το Κέντρο για να συμβουλευτούν τους ειδικούς για θέματα των παιδιών τους. Τη δεύτερη θέση κατέχουν  τα αιτήματα σχετικά με το άγχος, τη βία και κακοποίηση γυναικών.
Σημειώνεται ότι το Κε.Συ.Σ.Ε. διανύει το τρίτο εξάμηνο λειτουργίας του και συνολικά έχει πραγματοποιήσει 1.420 συνεδρίες συμβουλευτικής. Επίσης στο πλαίσιο των δράσεών του έχει κάνει ομιλίες σε σχολεία και φορείς, έχει στελεχώσει με επιστημονικό προσωπικό τα ΚΔΑΠ Βελεστίνου και Ριζομύλου, έχει κάνει ενημερωτικές επισκέψεις σε σχολεία στο πλαίσιο του μαθήματος « αγωγής υγείας», έχει συστήσει ομάδες διαχείρισης άγχους για ενηλίκους και συναισθηματικής αγωγής για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, ενώ έχει διοργανώσει και μαθήματα αυτοάμυνας για γυναίκες σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Δυναμικής Αυτοάμυνας volos-city.grΒόλου.
 
 
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ Ασία: Ένας στους τέσσερις άνδρες παραδέχεται ότι είναι βιαστής!
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της...Το ένα τέταρτο των Ασιατών παραδέχεται ότι έχει βιάσει γυναίκα, σύμφωνα με έρευνα των Ηνωμένων Εθνών που πραγματοποιήθηκε σε έξι χώρες της περιοχής και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Στην Παπούα Νέα Γουινέα, περίπου το 62% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν συνευρεθεί ερωτικά με γυναίκα χωρίς την συγκατάθεσή της, σύμφωνα με την έρευνα του ΟΗΕ.
"Τα συμπεράσματα της έκθεσης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη της βίας κατά των γυναικών στην περιοχή. Και η βία είναι απολύτως συνδεδεμένη με την ανισότητα μεταξύ των δύο φύλων", δήλωσε η Έμα Φούλου, εκ των επικεφαλής της έρευνας.
Η έκθεση με τίτλο "Γιατί Ορισμένοι Άνδρες SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με ISO Χρησιμοποιούν Βία Κατά των Γυναικών και Πώς Μπορούμε SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με ISO να το Αποφύγουμε;" βασίστηκε σε συνεντεύξεις που δόθηκαν κατά το διάστημα 2010-2013 από 10.000 άνδρες και 3.000 γυναίκες στο Μπανγκλαντές, την Καμπότζη, την Κίνα, την Ινδονησία, την Σρι Λάνκα και την Παπούα Νέα Γουινέα.
Η έκθεση παρείχε λεπτομερή στοιχεία για την βία που ασκούν οι άνδρες εις βάρος των γυναικών και τα κίνητρά τους.
Η περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού επιλέχτηκε για την πρώτη τέτοια έκθεση κυρίως επειδή τα Ηνωμένα Έθνη διαθέτουν πολλά ενεργά προγράμματα για την αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών στην Ασία.
Από την έρευνα προέκυψε ότι το ποσοστό σωματικής και σεξουαλικής βίας εις βάρος συζύγων και συντρόφων είναι υψηλό, καθώς στην Ινδονησία, για παράδειγμα, κυμαίνεται στο 26%, ενώ στην Παπούα Νέα Γουινέα στο 80%.
Μεταξύ των βιαστών που παραδέχονται την πράξη τους, το πιο κοινό κίνητρο που επικαλούνται είναι η αίσθηση σεξουαλικής κυριότητας.
"Παρότι το αλκοόλ συχνά θεωρείται ότι είναι ένας κοινός παράγοντας διάπραξης βίαιου εγκλήματος, SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με ISO ήταν η λιγότερο κοινή απάντηση που έδωσαν οι ερωτηθέντες", σύμφωνα με την έρευνα.
Η έρευνα αποπειράθηκε επίσης να εξετάσει το θέμα του βιασμού με θύματα άνδρες.
Στο Μπανγκλαντές, την Κίνα και την Ινδονησία, περίπου το 2% των ερωτηθέντων παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει άλλον άνδρα, ενώ στη Σρι Λάνκα και την Καμπότζη το ποσοστό ανέρχεται, κατά μέσον όρο, σε 3% με 4% και στην Παπούα Νέα Γουιένα σε 8%.
Όπως προκύπ ΤΕΙ, η Παπούα Νέα Γουινέα έχει σχετικά χαμηλό επίπεδο ισότητας των δύο φύλων, έλλειψη νομοθεσίας κατά του βιασμού, ενώ οι πρόσφατες συγκρούσεις έχουν οδηγήσει στην αποδοχή της βίας, εξηγεί η Φούλου.
Η έκθεση διαπίστωσε ότι περίπου το 72% με 97% των ανδρών που παραδέχτηκαν ότι έχουν βιάσει δεν αντιμετώπισαν τις συνέπειες του νόμου.
Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής κοντά στην "Αποστολή"
Οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της Εκκλησίας είπε ο Αρχιεπίσκοπος κ. Δημήτριος              Πυλώνα κοινωνικής σταθερότητας χαρακτήρισε την ΄΄Αποστολή΄΄ ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος  Αμερικής κ. Δημήτριος στη συνάντηση που είχε στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα.
«Χωρίς την κοινωνική προσφορά της Εκκλησίας, χωρίς την προσπάθεια του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου και της ΄΄Αποστολής΄΄ η οικονομική κρίση στην Ελλάδα θα ήταν βαθύτερη και ανεξέλεγκτη», είπε ο Σεβ. κ. Δημήτριος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του έργου, τη μεθοδικότητα και τη διαφάνεια του Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής.
             Ο Αρχιεπίσκοπος της Αμερικής και ο Γενικός Διευθυντής της ΄΄Αποστολής΄΄, στη δίωρη συνάντησή τους, εξέτασαν λεπτομερώς τα νέα δεδομένα και την εξέλιξη της κρίσης στην Ελλάδα καθώς και τις επιπτώσεις που δημιουργεί στην οικογένεια και κυρίως στα παιδιά.
Ο κ. Δήμτσας παρουσίασε οικονομικό απολογισμό των προγραμμάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής, τον IOCC  και την ΄΄Αποστολή΄΄ και ενημέρωσε διεξοδικά για τα νέα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί.
              «Οι Έλληνες υποφέρουν και αυτό το βιώνουμε καθημερινά», είπε ο κ. Δήμτσας και πρόσθεσε, «για να έχει κανείς μία τάξη μεγέθους της κρίσης θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: SPYRO GROUP Τα μοναδικά γραφείο ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ με ISO δέματα αγάπης που προσφέρει η ΄΄Αποστολή΄΄  σε οικογένειες που ζουν κάτω από 8.000 ευρώ ετησίως, το 2011 έφθασαν τα 7.851, το 2012 διανεμήθηκαν 35.583 και μόνο το α΄εξάμηνο του 2013, 33527».
Επίσης ο κ. Δήμτσας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και έκανε λόγο για την μεγαλοψυχία και τη γενναιοδωρία την Ελλήνων ομογενών που στάθησαν στους εμπερίστατους αδελφούς τους.
              Ο Σεβ. Δημήτριος αναφέρθηκε εκτενώς στο έργο του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου, ευχαρίστησε τον κ. Δήμτσα για την αναλυτική ενημέρωση και πρόσθεσε: «Η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, οι Έλληνες ομογενείς θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό των α Δελφών τους, μέσω των προγραμμάτων της ΄΄Αποστολής΄΄. Είμαι πεπεισμένος ότι γρήγορα η κρίση θα ξεπεραστεί και η Ελλάδα θα βρει τη θέση της. Οι προσπάθειες στήριξης μας συνεχίζονται, εξετάζουμε το ενδεχόμενο άμεσης νέας βοήθειας».
 
           Μ.Κ.Ο. ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, Ν. Κόσμος (πλατεία Κυνοσάργους), Τ.Κ.: 11743, Τηλ.: 213 0184400,www.mkoapostoli
   
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ
source: http://taxydromos.gr/article.php?id=98444&cat=1
ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΤΙΜΕΣ…
2019-3-26 04:47:55 BY 游客   查看:14 次   以下共有回复:0 篇  
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
保山火瓢牛肉加盟 Copyright(C)2009-2016
访问统计

keywords:火瓢牛肉 火瓢牛肉
links:广州钻石回收 施工图 环保集成灶 音乐工作室 进出口代理公司 苦荞酒 动力伞 水产饲料 托辊 永川 苏州红木家具 北京班车租赁公司 公关活动公司 暖场活动 椰子汁机 玛钢管件 水晶状塑胶跑道 凉皮机 搬家公司 瑞成宇和 复印机维修培训 镀膜玻璃 直线导轨 兰炭锅炉 全塑型塑胶跑道 凉皮机 化妆品代加工 财务装订机