网站标志
加盟留言
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
ασφαλείας Σνόουντεν κυβέρνηση Κοσμήματα Αξεσουάρ από ξύλο Λαβρόφ για τις παρακολουθήσεις: Δεν κάνουμε τίποτα που δεν μας κάνουν οι άλλοι
Κοσμήματα Αξεσουάρ από ξύλο Υποκλοπές, Βρεφικό Παπιγιόν από ξύλο Οξιάς διμερείς σχέσεις, Βρεφικό Παπιγιόν από ξύλο Οξιάς εμπόριο, Βρεφικό Παπιγιόν από ξύλο Οξιάς τουρισμός, Βρεφικό Παπιγιόν από ξύλο Οξιάς ενέργεια και Συρία ήταν τα κυρίαρχα θέματα στην ατζέντα της συνάντησης του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών με Βρεφικό Παπιγιόν από ξύλο Οξιάς τον Έλληνα ομόλογό του..."
Λαβρόφ για τις παρακολουθήσεις: Δεν κάνουμε τίποτα που δεν μας κάνουν οι άλλοι Κοσμήματα Αξεσουάρ από ξύλο
Υποκλοπές, διμερείς σχέσεις, εμπόριο, wikipedia.orgτουρισμός, ενέργεια και Συρία ήταν τα κυρίαρχα θέματα στην ατζέντα της συνάντησης του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών με τον Έλληνα ομόλογό τουΣε θέματα συνεργασιών μεταξύ wikipedia.orgΕλλάδας και Ρωσίας, στο συριακό πρόβλημα και στο ζήτημα των παρακολουθήσεων, που απασχολεί τη διεθνή κοινή γνώμη, αναφέρθηκαν στις δηλώσεις τους μετά τη συνάντησή τους οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών, κύριοι Ευάγγελος Βενιζέλος και Σεργκέι Λαβρόφ.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι σήμερα επιβεβαιώθηκαν οι στενοί δεσμοί των δύο χωρών και σημείωσε ότι η ελληνική πλευρά αντιλαμβάνεται τον κρίσιμο διεθνή ρόλο της Ρωσίας.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Βενιζέλος, στη συνάντηση συζητήθηκαν τα με γάλα ανοιχτά διεθνή θέματα, στα οποία συγκλίνουν οι δύο πλευρές, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς τουρισμού, εμπορίου και ενέργειας.
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών έκανε λόγο για επιδίωξη της ελληνικής πλευράς, προκειμένου να υπάρξουν άμεσες ρωσικές επενδύσεις -μεταξύ άλλων και μέσω ιδιωτικοποιήσεων. Υπογράμμισε επίσης ότι θεωρεί προνομιακούς τομείς, αυτούς του τουρισμού και της ενέργειας.
Επιπλέον, δήλωσε ότι θα εξεταστεί η αμυντική διάσταση της συνεργασίας των δύο χωρών, καθώς και θα τεθεί πλαίσιο πολιτιστικής συνεργασίας, κάτι που θα διευκολύνει η κοινή δήλωση ανακήρυξης του 2016 ως έτους Ρωσίας για την Ελλάδα και έτους wikipedia.orgΕλλάδας για τη Ρωσία
Στη συνάντηση των δύο αντιπροσωπειών συζητήθηκε ακόμα η προώθηση των σχέσεων μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας, με στόχο την απαλλαγή των Ρώσων πολιτών από τη βίζα στα ταξίδια τους σε ευρωπαϊκές χώρες, κάτι για το οποίο επίσης υπογράφηκε κοινή δήλωση.
Ο κ. Βενιζέλος είχε επίσης την ευκαιρία να ενημερώσει τον ομόλογό του για τα θέματα του Κυπριακού και της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Από την πλευρά του, ο κ. Λαβρόφ σημείωσε ότι τις δύο χώρες τις συνδέουν ισχυροί δεσμοί συνεργασίας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι όλοι οι τομείς συνεργασίας αποκτούν θετική δυναμική, δεδομένου ότι αναπτύσσεται καλά η εμπορική συνεργασία, την οποία προσδιόρισε -στο ύψος των ανταλλαγών- σε 6,5 εκατομμύρια δολάρια.
Πρόσθεσε, δε, ότι υπολογίζει την εμβάθυνση της εταιρικής σχέσης των δύο χωρών, καθώς η ρωσική κυβέρνηση υποστηρίζει την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης για σταθερότητα.
Σε ερώτηση αναφορικά με τις ρώσικες επενδύσεις, ο κ. Λαβρόφ σημείωσε ότι χρειάζεται "να συμφωνήσουμε στους όρους των ιδιωτικοποιήσεων".
Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως οι δύο πλευρές επιδιώκουν να διατυπωθεί ένα καθαρό πολιτικό πλαίσιο, είπε πως είναι ανοιχτή η διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων και εξέφρασε την προσδοκία ελληνικές επιχειρήσεις, κυρίως αγροτικών προϊόντων και κατασκευαστικές, να είναι παρούσες στη ρωσική αγορά.
Αναφορικά με το κατά πόσο οι απόψεις των δύο πλ ευρών συγκλίνουν στο θέμα της Συρίας, ο κ. Λαβρόφ είπε πως συγκλίνουν στο θέμα αρχής, δηλαδή της λύσης μέσω της ειρηνικής οδού, χωρίς τη χρήση βίας, μέσω του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, όπου προωθείται, εξαιρετικά αποτελεσματικά, η συμφωνία για αφοπλισμό του πυρηνικού οπλοστασίου.
Ο κ. Βενιζέλος έδωσε συγχαρητήρια στον ομόλογό του για την πρωτοβουλία του, προκειμένου να τεθει το συριακό πυρηνικό οπλοστάσιο υπό διεθνή έλεγχο. Λύση μπορεί να δοθεί μόνο πολιτικά, είπε, μέσω των ειρηνευτικών συνομιλιών στη "Γενεύη 2".
Σε ερώτηση για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Gazprom και ΔΕΠΑ, ο κ. Λαβροφ είπε πως δεν επιθυμεί να σχολιάσει.
Όπως είπε, είναι ζητήματα που αφορούν στην ελληνική κυβέρνηση και τις εταιρείες και πρόσθεσε ότι, αν επιτευχθεί συμφωνία, θα ανακοινωθεί, αλλιώς αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.
Ο κ. Βενιζέλος σημείωσε για το θέμα αυτό πως η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί διαδικασίες ανοιχτές και γρήγορες και ότι η συμμετοχή ρωσικών επιχειρήσεων είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης.
Τέλος, σε σχέση με το θέμα των παρακολουθήσεων και του Έντουαρντ Σνόουντεν, το οποίο, όπως τέθηκε στη σχετική ερώτηση, αφορά συμμάχους των δύο πλ ευρών, ο κ. Βενιζέλος υπογράμμισε ότι έχει τεθεί το ζήτημα στην αμερικανική κυβέρνηση εξ αρχής σε διεθνές και διαφανές πλαίσιο, στο οποίο είναι προφανές, όπως είπε, ότι μεταξύ φίλων και συμμάχων θα γίνεται σεβαστεί η δεοντολογία.
Ο κ. Λαβρόφ απάντησε πιο... κυνικά, σε σχέση με τον Ελληνα ομόλογό του, λέγοντας ότι του προκαλεί πλήξη ο σχολιασμός αυτού του θέματος, ότι παρακολουθεί την υποκρισία της φρασεολογίας και έκλεισε με μια ρήση: «Δεν κάνουμε τίποτα, το οποίο δεν μας κάνουν οι άλλοι».
Κοσμήματα Αξεσουάρ από ξύλο Κοσμήματα Αξεσουάρ από ξύλο Αντ. Σαμαράς: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα!»
Αιφνιδιαστική εμφάνιση του Πρωθυπουργού στο δείπνο Μιχελάκη - δημάρχων σε ταβέρνα της ΚηφισιάςΣε ιδιαιτέρως φιλικό κλίμα δείπνησαν το βράδυ της Δευτέρας, στη γνωστή ταβέρνα της Κηφισιάς, «Τηλέμαχος», ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης και δήμαρχοι της Αττικής, που εκλέγονται στη Β` Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός, αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών, άκουσαν τις απόψεις των δημάρχων για το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και προβλέπει τις αλλαγές στον τρόπο εκλογής δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014, ενώ ενημερώθηκαν και για τα θέματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
 
Η είδηση ωστόσο είναι ότι οι δήμαρχοι δεν είχαν ενημερωθεί για την παρουσία του Πρωθυπουργού, καθώς εκείνος εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά στην ταβέρνα στις 10 το βράδυ.
Κάποιοι από τους δημάρχους μάλιστα είχαν αποφασίσει να μην παραστούν, προφανώς επειδή θεώρησαν ότι η προγραμματισμένη συνάντησή τους με τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Γιάννη Μιχελάκη, θα ήταν υπόθεση ρουτίνας.
Ο πρωθυπουργός, ωστόσο, είχε διαφορετική άποψη και έδωσε κανονικά το «παρών», προκαλώντας... πανικό στους απόντες.
Αμέσως, σήμανε συναγερμός και όσοι απουσίαζαν σχεδόν... τσακίστηκαν για να ανέβουν στην Κηφισιά, με Βρεφικό Παπιγιόν από ξύλο Οξιάςκλιση από μισή μέχρι μία ώρα, ανάλογα με την περιοχή που βρισκόταν ο καθένας.
Ο κ. Σαμαράς δεν άφησε να περάσει απαρατήρητη η απουσία τους και, απευθυνόμενος σε έναν εξ αυτών, του είπε: «Συγγνώμη, δήμαρχε, που έφτασα πριν από σένα».
Τότε, ο κ. Μιχελάκης πήρε το λόγο και, απευθυνόμενος προς τους παρευρισκόμενους, πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Αν ταξιδέψεις με τον πρωθυπουργό, για να τον προλάβεις, πρέπει να φύγεις με την προηγούμενη πτήση!».
Κοσμήματα Αξεσουάρ από ξύλο Θ. Πάγκαλος: «Σε ποιο συμπόσιο να πάω; Σε αυτούς τους αποτυχημένους;»
Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ο πρώην υπουργός χρησιμοποίησε βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ Βαρείς χαρακτηρισμούς για στελέχη του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποίησε ο Θόδωρος Πάγκαλος, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM 99,5
και ερωτηθείς για τους λόγους που δεν παρέστη στο συμπόσιο του Κινήματος.
«Επί 32 χρόνια βουλευτής, μου έλεγαν να μη συγκρούομαι και να μην τα λέω
αυτά τα πράγματα. Και τώρα βγαίνουν διάφοροι τυχάρπαστοι τύποι από τη
μπλογκόσφαιρα – κάτι ούφο! – και τώρα μου λένε διάφορα. Μα, εσείς μου
λέγατε να μην τα λέω! Για να κάνετε τη φοροδιαφυγή σας, για να κάνει η
ΟΛΜΕ ιδιαίτερα… Τα έχω γράψει σε βιβλίο και έτσι βγήκε το "μαζί τα
φάγαμε". Και είναι πολύ ενδιαφέρον. Να το διαβάσετε. Σε ποιο συμπόσιο να
πάω; Σε ποιους; Σε αυτούς τους αποτυχημένους που το μόνο που τους
ενδιαφέρει είναι ο μηχανισμός; Που τσακώνονται για το αν ο ήλιος θα
είναι πράσινος ή πορτοκαλί; Αν θα λέγεται ΠΑΣΟΚ ή ΝΑΣΟΚ ή ΚΑΖΑΣΟΚ; Δεν
θέλω να μιλήσω. Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο.
Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το
10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε
ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο
Βενιζέλος. Μαζεύτηκαν και αγκαλιάστηκαν και μας είπαν "ελάτε να πάμε
μπρος". Τι εμπρός; Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να
διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν
επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι. Μα δεν
με έχει διαγράψει ποτέ κανείς! Ούτε από το ΚΚΕ δεν έχω διαγραφεί και
έφυγα μόνος μου – και τώρα σκέφτομαι μήπως γυρίσω. Πώς τον λένε τον
γενικό γραμματέα του ΚΚΕ; Πωπω… πώς καταντήσαμε. Ούτε το όνομα του γ.γ
του ΚΚΕ να μην ξέρουμε…» είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν παρών στο
Συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ την περασμένη εβδομάδα, μολονότι
είναι ιστορικό στέλεχος του κόμματος:
Μεταξύ άλλων «να κατέβουν μαζί στις ευρω εκλογές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ» πρό ΤΕΙνε ο κ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας ότι οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις μπορούν να συνυπάρξουν σε μία ευρύτερη παράταξη.
Υποστήριξε ότι υπάρχει ανάγκη για μια ευρύτερη φιλοευρωπαϊκή παράταξη. Με αφορμή τη συζήτηση για την επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας ΝΔ- ΠΑΣΟΚ, ο κ.Πάγκαλος σχολίασε:  «Το θέμα είναι τα προβλήματα επί των οποίων υπάρχει διαφωνία. Αυτά πρέπει να συζητήσουν με τον Σαμαρά και με τους υπόλοιπους οργανισμούς, φορείς και kommata.grκόμματα που υπάρχουν στην κοινωνία και να τα συζητήσουν, από τη στιγμή που δεχόμαστε ένα ενιαίο πλαίσιο που είναι η αρχή της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, του ευρωπαϊκού προσανατολισμού και της ύπαρξης της μεικτής οικονομίας μέσα στο πλαίσιο της αγοράς»και πρόσθεσε:
«Από τη στιγμή που δέχεσαι αυτές τις αρχές, ανήκεις στην ίδια ευρύτερη παράταξη. Και κατά τη γνώμη μου, στις ευρω εκλογές, που δεν είναι εθνικέςεκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σε αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί. Σας λέω ότι οι δυνάμεις που πιστεύουν στο ελληνικό Σύνταγμα και την ευρώπη και δεν λένε μια μέσα, μια έξω, μια από εδώ και μια από εκεί και που πιστεύουν στη μικτή οικονομία και έχουν εγκαταλείψει τις κομμουνιστικές φαντασιώσεις περί Κράτους και μικτής οικονομίας, μπορούν να υπάρξουν μαζί».
Ο κ. Πάγκαλος εξέφρασε επίσης την άποψη ότι ο ψηφοφόρος δεν ενδιαφέρεται για τα kommata.grκόμματα, αλλά στις ευρω εκλογές θα αναζητήσει μία συνολική λύση, με ευρωπαϊκή προοπτική, η οποία εκτίμησε ότι θα μπορούσε να είναι αυτή που περιέγραψε ο ίδιος.
Υποστήριξε μάλιστα ότι: «Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί. Λίγο το βουλώσανε και είδατε πώς αναπτύχθηκε ο wikipedia.orgτουρισμός! Αυτοί οι άνθρωποι που καίνε την Αθήνα και γράφουν στους τοίχους που καθάρισε ο δήμαρχος της πόλης… Γράφουν «Καμίνη, τοίχος δεν θα μείνει». Λένε ότι θα καταστρέφουν, διότι είναι πολιτικό το θέμα. Αυτός είναι λοιπόν ο εμφύλιος πόλεμος της δεκαετίας μας».
Ο πρώην υπουργός άφησε και πάλι αιχμές κατά του Κώστα Σημίτη και του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σχολίασε ότι: «Η Φώφη προηγείται στις δημοσκοπήσεις επειδή είναι η κόρη του Γιώργου Γεννηματά».
Κοσμήματα Αξεσουάρ από ξύλο
source: http://www.protothema.gr/politics/article/323895/lavrof-gia-tis-parakolouthiseis-den-kanoume-tipota-pou-den-mas-kanoun-oi-alloi/
Κοσμήματα Αξεσουάρ από ξύλο…
2019-3-26 04:23:56 BY 游客   查看:16 次   以下共有回复:0 篇  
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
脚注信息
保山火瓢牛肉加盟 Copyright(C)2009-2016
访问统计

keywords:火瓢牛肉 火瓢牛肉
links:广州钻石回收 施工图 环保集成灶 音乐工作室 进出口代理公司 苦荞酒 动力伞 水产饲料 托辊 永川 苏州红木家具 北京班车租赁公司 公关活动公司 暖场活动 椰子汁机 玛钢管件 水晶状塑胶跑道 凉皮机 搬家公司 瑞成宇和 复印机维修培训 镀膜玻璃 直线导轨 兰炭锅炉 全塑型塑胶跑道 凉皮机 化妆品代加工 财务装订机